Heeft u een AutoCAD vraag?

Voordat je een vraag plaatst altijd eerst even de zoek functie gebruiken!

Ga naar het onderwerp en stel uw vraag onderaan de pagina.

Hiermee kunt u de resolutie instellen voor objecten in het actieve venster.

Het model wordt opnieuw gegenereerd.

Met VIEWRES bepaalt u de weergave van cirkels, bogen, splines en gebogen polylijnen met behulp van korte vectoren. Hoe groter het aantal vectoren, hoe vloeiender de cirkel of boog wordt. Als u bijvoorbeeld een zeer kleine cirkel maakt en vervolgens inzoomt, kan deze een veelhoek blijken. Als u het zoompercentage verhoogt via VIEWRES en de tekening opnieuw genereert, wordt de weergave van de cirkel bijgewerkt en vloeiender gemaakt.

VIEWRES

Opmerking: Als u het zoompercentage in VIEWRES verhoogt, kan het langer duren voordat de tekening opnieuw gegenereerd wordt.

Wanneer een papierkader-layout de eerste keer actief wordt gemaakt en een standaardvenster wordt gemaakt in de lay-out, is de weergaveresolutie voor dit venster hetzelfde als de weergaveresolutie voor het venster voor het tabblad Model.

Deze instelling van VIEWRES wordt in de tekening opgeslagen. Als u de standaardwaarde voor nieuwe tekeningen wilt wijzigen, kunt in de instelling voor VIEWRES opgeven in de sjabloonbestanden waarop u uw nieuwe tekeningen baseert.

SketchUp Pro - Stunt aanbieding