Heeft u een AutoCAD vraag?

Voordat je een vraag plaatst altijd eerst even de zoek functie gebruiken!

Ga naar het onderwerp en stel uw vraag onderaan de pagina.

Thuisgebruik van uw AutoCAD en AutoCAD LT licentie

Het thuisgebruik van uw AutoCAD licentie is alleen toegestaan als u op uw AutoCAD of AutoCAD LT licentie een actief Subscription contract heeft.

U kunt uw 'thuisgebruik' licentie eenvoudig op uw thuiswerkplek installeren door de originele installatie DVD, op uw thuiswerkplek te installeren. Om deze thuiswerkplek te registreren doorloopt u de normale registratie procedure. Let op dat u tijdens het installeren/registreren voor de optie 'get an activation code' kiest.

Als Autodesk Subscription klant heeft u een exclusief ‘Thuisgebruik’-recht. Dat betekent dat u als licentiehouder van de software een tweede kopie van de software op een andere locatie dan uw normale kantoor of werkplek mag installeren. Tot ‘tweede locatie’ tellen ook computers die bij uw medewerkers thuis staan, of op de personal computers van uw medewerkers. Het is niet toegestaan om de tweede kopie nogmaals binnen het bedrijf te installeren.

Wij maken u er echter attent op dat, wanneer u de software op een tweede computer installeert, u deze alleen mag gebruiken voor werk dat gerelateerd is aan de interne behoeften van uw zaak, of voor de persoonlijke training en opleiding van uw medewerkers.

Dit recht op Thuisgebruik geldt slechts zolang de software in kwestie deel uitmaakt van een abonnement, en slechts voor de licenties die onder de dekking vallen van uw Subscription contract.

Op het moment dat het Subscription contract niet meer actief is moet de software dan ook verwijdert worden die onder het ‘Thuisgebruik’-recht zijn geïnstalleerd.

Meer informatie over Autodesk Subscription kunt u vinden op de website van Autodesk.

http://www.autodesk.nl/adsk/servlet/index?siteID=431528&id=9963396

SketchUp Pro - Stunt aanbieding