Heeft u een AutoCAD vraag?

Voordat je een vraag plaatst altijd eerst even de zoek functie gebruiken!

Ga naar het onderwerp en stel uw vraag onderaan de pagina.

U kunt samenwerken bij ontwerpprojecten waarvoor wachtwoorden en digitale handtekeningen zijn ingesteld. Als een tekening is beveiligd met een wachtwoord, kan deze pas worden weergegeven nadat het wachtwoord is ingevoerd. Als een tekening is ondertekend, identificeert de handtekening een individuele gebruiker of een bedrijf met behulp van een digitale ID (een certificaat).

U kunt een veilige omgeving maken voor het verzenden en ontvangen van gegevens, en de authenticiteit van tekeningen beschermen. Door een wachtwoord in te stellen kunt u een tekening beveiligen en coderen, en met een digitale handtekening wordt een individuele gebruiker of een bedrijf geïdentificeerd met behulp van een digitale ID (een certificaat).

Onderwerpen in deze sectie

Tekeningcodering
Als een wachtwoord aan een tekening is gekoppeld, wordt de tekening gecodeerd en is geen ongeoorloofde toegang mogelijk.

Tekeningen ondertekenen
Digitale handtekeningen beschermen de authenticiteit en bieden een veilige omgeving voor het verzenden en ontvangen van gegevens. U kunt met meerdere gebruikers aan een bepaald project werken, bestanden verzenden via internet en voorkomen dat de bestanden worden gewijzigd.

SketchUp Pro - Stunt aanbieding