Heeft u een AutoCAD vraag?

Voordat je een vraag plaatst altijd eerst even de zoek functie gebruiken!

Ga naar het onderwerp en stel uw vraag onderaan de pagina.

U kunt uw tekeningen in een aantal indelingen exporteren of plotten, zoals DWF, DWFx, DXF, PDF en WMF (Windows-metabestand). U kunt uw tekeningen ook uitvoeren in afbeeldingsindelingen, met behulp van speciaal ontworpen plotterstuurprogramma's.

Onderwerpen in deze sectie

DWF-bestanden plotten
U kunt DWF-bestanden (een 2D-vectorbestand) maken om uw tekeningen op het web of over een intranet te publiceren.

DWFx-bestanden plotten
U kunt DWFx-bestanden (DWF en XPS) maken om uw tekeningen op het web of over een intranet te publiceren.

Naar DXB-bestandsindelingen plotten
Voor ondersteuning van DXB-bestandsindelingen (Drawing Interchange Binary) moet u het niet-systeemstuurprogramma voor DXB-bestanden gebruiken. Deze methode wordt vaak gebruikt om 3D-afbeeldingen "platter" te maken in 2D.

Naar rasterbestandsindelingen plotten
Het niet-systeemrasterstuurprogramma ondersteunt diverse rasterbestandsindelingen, inclusief Windows BMP, CALS, TIFF, PNG, TGA, PCX en JPEG. Het rasterstuurprogramma wordt meestal gebruikt om bestanden voor desktop publishing te plotten.

Adobe PDF-bestanden plotten
Met behulp van het DWG-naar-PDF-stuurprogramma kunt u van tekeningen PDF-bestanden (AdobeĀ® Portable Document Format) maken.

Adobe PostScript-bestanden plotten
Met het Adobe PostScript-stuurprogramma kunt u DWG's gebruiken in combinatie met een reeks programma's voor paginalay-out en archiveringsprogramma's, zoals de PDF-indeling (Portable Document Format) van Adobe Acrobat.

Plotbestanden maken
U kunt met elke willekeurige plotterconfiguratie plotbestanden maken die kunnen worden gebruikt in combinatie met spoolingsoftware of aan servicebureaus kunnen worden gegeven voor uitvoer.

SketchUp Pro - Stunt aanbieding