Heeft u een AutoCAD vraag?

Voordat je een vraag plaatst altijd eerst even de zoek functie gebruiken!

Ga naar het onderwerp en stel uw vraag onderaan de pagina.

Naamswijzigingen:
Als uw bedrijf of organisatie een nieuwe naam heeft gekregen of u wilt uw adres gegevens aanpassen dan kan dit via Autodesk via het Change of Company Name formulier. U kunt uw NAW gegevens ook zelf aanpassen in het Subscription Center.

Transfer of License (TOL).

U kunt uw licentie onder bepaalde voorwaarden overzetten naar een ander bedrijf. Sinds enige tijd worden hiervoor door Autodesk echter kosten in rekening gebracht (€275,00).

Voorwaarden:
De voorwaarden waaraan een licentie moet voldoen zijn, dat

  • De AutoCAD licentie moet de laatste versie zijn. en dat er een
  • Actief Subscription contract.
  • Correct is ingevuld op het TOL-formulier. Let op u moet het formulier compleet en correct invullen anders neemt Autodesk deze niet in behandeling.
  • Alle betrokken partijen moeten het TOL formulieren tekenen.
  • Huidige license staat op naam van de overdrager.
  • De Licentie moet worden gebruikt in het land waarin het is verkocht voor tenminste voor een jaar na de registratie datum.
  • Voor de goedkeuring van een TOL moet u bewijs overleggen, bijv. documenten van de kamer van koophandel en de belastingdienst.
  • Nadat de overdrager een mail heeft ontvangen ter goedkeuring van de TOL, moet de overdrager onmiddellijk alle licentie(s) verwijderen van hun computer.


Bij welke situaties wordt een TOL toegestaan?

Bedrijfsovername: Als alle bezittingen inclusief software worden verkocht aan een ander bedrijf.

Merger: Als twee of meerdere bedrijven samensmelten tot een nieuw bedrijf.

Dochtermaatschappij: Als bedrijf A een dochteronderneming wordt van bedrijf B en alle software licenties die bedrijf A bezat overgezet worden naar de moedermaatschappij.

Spitsing: Partners binnen een bedrijf gaan uit elkaar en zetten beide een nieuw bedrijf op. Beide partners moeten toestemming geven!

SketchUp Pro - Stunt aanbieding