Heeft u een AutoCAD vraag?

Voordat je een vraag plaatst altijd eerst even de zoek functie gebruiken!

Ga naar het onderwerp en stel uw vraag onderaan de pagina.

Maximaliseer de waarde. Minimaliseer het gedoe.

Verhoog de waarde van uw investering in software met Maintenance Subscription—de handigste en voordeligste manier om toegang te krijgen tot de nieuwste tools, flexibele licenties, krachtige ondersteuning en services in de cloud.


 

De slimme keuze voor softwareonderhoud

Ontdek waarom Maintenance Subscription de eenvoudigste manier is om uw investering op lange termijn in Autodesk-producten te beheren, onderhouden en ondersteunen. (2:34 min.)

Software Upgrade

Met Maintenance Subscription kunt u altijd de nieuwste technologieën voor u aan het werk zetten. Blijf de concurrentie één stap voor dankzij snelle toegang tot productverbeteringen en beter te voorspellen upgradekosten.

Onmiddellijk toegang
Geen gevaren van verouderde software. Ontvang de recentste updates en verbeteringen zodra deze worden uitgegeven, zodat u de nieuwste tools gebruikt en uw vaardigheden op peil blijven.

Lagere upgradekosten
Uw Maintenance Subscription onderhouden betekent dat u lagere, beter voorspelbare upgradekosten hebt, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan wat betreft uw softwarebudget.

Flexibele softwarelicenties

Krijg meer vrijheid in waar en de manier waarop u werkt.
Zeg vaarwel tegen problemen met versies, locatiebeperkingen, en andere hindernissen voor de productiviteit. Met Maintenance Subscription kunt u met flexibele softwarelicentierechten de manier waarop u werkt, ondersteunen.

Vorige versierechten
Gebruik zowel de huidige versie als eerdere versies van de software. Krijg toegang tot oudere bestanden, open projecten uit het verleden opnieuw en maak compatibele bestanden voor toekomstig gebruik.

Rechten voor thuisgebruik
Schakel eenvoudig tussen uw computer op kantoor en uw computer thuis met handige licenties die kunnen worden gebruikt op meerdere apparaten.

Buitenlandrechten
Voel u vrij om te bewegen. Met extra buitenlandrechten kunt u gedurende maximaal 90 dagen overal in het buitenland werken, speciaal aangepast aan reizigers.

Klaar voor de toekomst
Wees klaar voor toekomstige software-upgrades door nu een abonnement te nemen.Vanaf 1 februari 2015 worden upgrades niet langer afzonderlijk verkocht. Maak gebruik van Maintenance Subscription voor voordelige toegang tot nieuwe releases.

SketchUp Pro - Stunt aanbieding