Heeft u een AutoCAD vraag?

Voordat je een vraag plaatst altijd eerst even de zoek functie gebruiken!

Ga naar het onderwerp en stel uw vraag onderaan de pagina.

Gebruik de gangbare tools in de klassieke menubalk, werkbalken, toolpaletten, statusbalken, snelmenu's en Design Center om verdere opdrachten, instellingen en modi te vinden.

Onderwerpen in deze sectie

De klassieke menubalk oproepen
U kunt op verschillende manieren vervolgkeuzemenu's in de klassieke menubalk weergeven. U kunt ook andere menu's opgeven.

Werkbalken
Gebruik de knoppen op de werkbalken om opdrachten uit te voeren en vervolgwerkbalken en knopinfo weer te geven. U kunt werkbalken weergeven, verbergen, verankeren en het formaat ervan wijzigen.

Statusbalken
Op de toepassings- en tekenstatusbalk vindt u nuttige informatie, en knoppen waarmee u tekentools kunt in- of uitschakelen.

Keytips
Gebruik uw toetsenbord om toegang te verkrijgen tot het Toepassingsmenu, de werkbalk Quick Access en het lint.

Het opdrachtvenster
Opdrachten, systeemvariabelen, opties, berichten en prompts worden weergegeven in het opdrachtvenster. Dit venster kan worden verankerd en het formaat van het venster kan worden gewijzigd.

Snelmenu's
Geef een snelmenu weer als u snel toegang wilt hebben tot opdrachten die van toepassing zijn op uw huidige activiteit.

Toolpaletten
Toolpaletten zijn gebieden met tabbladen binnen het venster Tool Palettes, waarmee u op een efficiƫnte manier blokken, arceringen en andere tools kunt ordenen, delen en plaatsen. Toolpaletten kunnen ook aangepaste tools bevatten die worden geleverd door externe ontwikkelaars.

DesignCenter
Met DesignCenter kunt u blokverwijzingen, xref's en andere inhoud beheren, zoals laagdefinities, lay-outs en tekststijlen.

SketchUp Pro - Stunt aanbieding