Heeft u een AutoCAD vraag?

Voordat je een vraag plaatst altijd eerst even de zoek functie gebruiken!

Ga naar het onderwerp en stel uw vraag onderaan de pagina.

U kunt verschillende methoden gebruiken om tekeningen te zoeken en te openen, zelfs als de tekeningen beschadigd zijn. U kunt tekeningen automatisch opslaan en er reservekopieƫn van maken.
Onderwerpen in deze sectie

Een tekening openen
U opent tekeningen waaraan u wilt werken, op dezelfde manier als u dat met andere Windows-toepassingen doet. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende alternatieve methoden.

Een gedeelte van een grote tekening openen (Partial Load)
Als u met grote tekeningen werkt, kunt u de prestaties van de computer verbeteren door alleen de geometrie van het aanzicht en de laag te openen waarmee u wilt werken.

Werken met meerdere geopende bestanden
U kunt tussen geopende tekeningen en lay-outs in een tekening schakelen, voorbeelden ervan bekijken, en informatie tussen geopende tekeningen overdragen.

Een tekening opslaan
U kunt een tekening op dezelfde manier opslaan als in alle andere Microsoft Windows-toepassingen. U kunt tekeningbestanden en reservekopiebestanden ook automatisch opslaan en alleen de geselecteerde objecten opslaan.

Een tekeningbestand zoeken
U kunt een tekening zoeken met naam-, locatie- en datumfilters, met eigenschappen zoals trefwoorden die u aan de tekening hebt toegevoegd, of met tekstreeksen die bepaalde woorden bevatten.

Zoekpaden en bestandslocaties opgeven
U kunt het zoekpad instellen dat wordt gebruikt om ondersteunende bestanden voor tekenen zoals tekstlettertypen, tekeningen, lijntypen en arceerpatronen te vinden. U kunt ook de locatie van tijdelijke bestanden opgeven. Dit is nuttig wanneer u in een netwerkomgeving werkt.

SketchUp Pro - Stunt aanbieding