Heeft u een AutoCAD vraag?

Voordat je een vraag plaatst altijd eerst even de zoek functie gebruiken!

Ga naar het onderwerp en stel uw vraag onderaan de pagina.

Hiermee worden de instellingen voor vervaging, contrast en monochroom van een DWF- of DWFx-underlay aangepast.

Oproepmethoden

DWFADJUST Knop
Lint: tabblad Insert > paneel Reference > Adjust

U kunt de standaardwaarden voor Fade, Contrast en Monochrome voor één of meerdere DWF- en DWFx-underlays wijzigen. U kunt de instellingen op een geselecteerde DWF- of DWFx-underlay controleren aan de hand van het palet Properties.
OpmerkingU kunt ook de opdracht ADJUST gebruiken om de vervagings-, contrast- en monochroominstellingen voor DWF-underlays te wijzigen, evenals voor DWF-, DFWx- en PDF-underlays. Ook kunt u hiermee de vervagings-, contrast- en helderheidsinstellingen voor afbeeldingen aanpassen.

Open het palet Properties voor de DWF- of DWFx-underlay om de kleuren in de underlay aan te passen. Zie Contrast, vervaging, monochroom en achtergrondkleuren voor een underlay aanpassen voor meer informatie.

Lijst met prompts

De volgende prompts worden weergegeven.

Fade
Hiermee regelt u het vervagingseffect van de underlay. U kunt een waarde instellen tussen 0 en 100. Hoe hoger de waarde, hoe lichter het lijnenwerk in de underlay weergegeven wordt. Deze optie werkt indirect met het contrasteffect; bij een hogere contrastwaarde loopt de underlay in de achtergrond over wanneer er een hogere waarde voor fade wordt ingesteld.

Contrast
Hiermee stelt u het contrast en indirect het vervagende effect van de underlay in. U kunt een waarde instellen tussen 0 en 100. Hoe groter de waarde, hoe dichter de kleur van elke pixel in de buurt komt van de bijbehorende primaire of secundaire kleur.

Monochroom
Hiermee kunt u de kleurverzadiging van al het lijnenwerk instellen, terwijl de helderheid behouden blijft. Wanneer de optie ingeschakeld is, wordt het lijnenwerk in verschillende grijstinten weergegeven, beginnende bij zwart als de helderheid van de achtergrondkleur 50% of hoger is. Als de helderheid van de achtergrondkleur minder dan 50% is, worden de kleuren omgekeerd, waarbij het donkerste lijnenwerk in wit, en het lichtste in zwart wordt weergegeven.

SketchUp Pro - Stunt aanbieding