Heeft u een AutoCAD vraag?

Voordat je een vraag plaatst altijd eerst even de zoek functie gebruiken!

Ga naar het onderwerp en stel uw vraag onderaan de pagina.

Handleiding

HP Workstations

HP Workstation demonstratie dagen

Hier wordt het volledige pad van de gegevensbron naar de tabel van een koppelingsjabloon weergegeven. In dit dialoogvenster kunt u een koppelingsjabloon bijwerken met nieuwe informatie uit de gegevensbron.

Oproepmethoden
ac.mouse Menu: dbConnect > Templates > Link Template Properties

Voordat het dialoogvenster Link Template Properties wordt weergegeven, wordt het dialoogvenster Select a Database Object geopend, waarin u een koppelingssjabloon kunt selecteren.

Lijst met opties

De volgende opties worden weergegeven:

Template Name
In dit tekstvak ziet u de naam van het geselecteerde koppelingsjabloon.

Data Source
Hier ziet u de naam van de gegevensbron die is opgegeven voor het geselecteerde koppelingsjabloon. In deze lijst kunt u een nieuwe gegevensbron selecteren om toe te passen op het koppelingsjabloon.

Catalog
Hier ziet u de naam van de catalogus die is opgegeven voor het geselecteerde koppelingsjabloon. In deze lijst kunt u een nieuwe catalogus selecteren om toe te passen op het koppelingsjabloon.

Schema
Hier ziet u de naam van het schema dat in de geselecteerde koppelingssjabloon gespecificeerd is. In deze lijst kunt u een nieuw schema selecteren om toe te passen op het koppelingsjabloon.

Tabel
Hier ziet u de naam van de databasetabel die is opgegeven voor het geselecteerde koppelingsjabloon. In deze lijst kunt u een nieuwe tabel selecteren om toe te passen op het koppelingsjabloon.

Toetsen
Hier ziet u de sleutelvelden die zijn opgegeven voor het geselecteerde koppelingsjabloon.

SketchUp Pro - Stunt aanbieding