Heeft u een AutoCAD vraag?

Voordat je een vraag plaatst altijd eerst even de zoek functie gebruiken!

Ga naar het onderwerp en stel uw vraag onderaan de pagina.

Handleiding

HP Workstations

HP Workstation demonstratie dagen

Oproepmethoden
ac.mouse Menu: dbConnect > Templates > Label Template Properties

Hier wordt het volledige pad van de gegevensbron naar de databasetabel van een labelsjabloon weergegeven. In dit dialoogvenster kunt u een labelsjabloon bijwerken met nieuwe informatie uit de gegevensbron.

Voordat het dialoogvenster Label Template Properties wordt weergegeven, wordt het dialoogvenster Select a Database Object geopend, waarin u een labelsjabloon kunt selecteren.

U kunt dit venster op de volgende manier openen:

Lijst met opties

De volgende opties worden weergegeven:

Template Name
In dit tekstvak ziet u de naam van het geselecteerde labelsjabloon.

Data Source
Hier ziet u de naam van de gegevensbron die is opgegeven voor het geselecteerde labelsjabloon. In deze lijst kunt u een nieuwe gegevensbron selecteren om toe te passen op het labelsjabloon.

Catalog
Hier ziet u de naam van de catalogus die is opgegeven voor het geselecteerde labelsjabloon. In deze lijst kunt u een nieuwe catalogus selecteren om toe te passen op het labelsjabloon.

Schema
Hier ziet u de naam van het schema dat is opgegeven voor het geselecteerde labelsjabloon. In deze lijst kunt u een nieuw schema selecteren om toe te passen op het labelsjabloon.

Tabel
Hier ziet u de naam van de databasetabel die is opgegeven voor het geselecteerde labelsjabloon. In deze lijst kunt u een nieuwe databasetabel selecteren om toe te passen op het labelsjabloon.

Fields
Hier ziet u de velden die zijn opgegeven voor het geselecteerde labelsjabloon.

SketchUp Pro - Stunt aanbieding