Heeft u een AutoCAD vraag?

Voordat je een vraag plaatst altijd eerst even de zoek functie gebruiken!

Ga naar het onderwerp en stel uw vraag onderaan de pagina.

Hiermee wordt een DGN-bestand als een underlay in de actieve tekening ingevoegd.

Oproepmethoden

DGNATTACH Knop


ac.mouse Lint: tabblad Insert > paneel Reference >Attach
ac.mouse Menu: Insert  DGN Underlay
ac.mouse Werkbalk: Insert

Wanneer u een DGN-bestand als underlay bijvoegt, koppelt u dat verwijzingsbestand aan de huidige tekening. Eventuele wijzigingen in het verwijzingsbestand worden weergegeven in de huidige tekening wanneer deze wordt geopend of opnieuw wordt geladen.

Het dialoogvenster Select Reference File (een standaarddialoogvenster voor bestandsselectie) wordt weergegeven. Nadat u een DGN-bestand geselecteerd hebt, wordt het dialoogvenster Attach DGN Underlay weergegeven. Nadat u het bestand hebt bijgevoegd, kunt u de underlay via het Contextafhankelijke linttab DGN Underlay aanpassen en bijsnijden.

Opmerking: DGNATTACH is niet beperkt tot bestanden met de extensie.dgn. De opdracht ondersteunt alle DGN-bestanden, zelfs bestanden die geen .dgn-extensie hebben.

Als u -dgnattach achter de opdrachtprompt typt, worden er opties weergegeven.

Opmerking: Wanneer een DGN-bestand als een underlay wordt gekoppeld, wordt zijn structuur van niveaus (lagen) tot één laag gecombineerd. De DGN-underlay wordt op de actieve laag geplaatst. Als u de gekoppelde DGN-underlay wilt verbergen, bevriest u de laag waaraan deze is gekoppeld.

SketchUp Pro - Stunt aanbieding