Heeft u een AutoCAD vraag?

Voordat je een vraag plaatst altijd eerst even de zoek functie gebruiken!

Ga naar het onderwerp en stel uw vraag onderaan de pagina.

Wanneer u zich in de laatste stadia van een ontwerp bevindt, kunt u tekeningen voor controle publiceren, en elektronisch correcties en opmerkingen ontvangen. U kunt deze dan implementeren en erop reageren, en uw tekeningen opnieuw publiceren. Wanneer u dit allemaal elektronisch doet, leidt dit tot gestroomlijnde communicatie, kortere controleprocedures en een efficiënter ontwerpproces.

Onderwerpen in deze sectie

Aantekeningen gebruiken voor controle van ontwerpen (overzicht)
U kunt alleen Autodesk Design Review gebruiken om ter controle aantekeningen in DWF- of DWFx-bestanden te maken. U kunt deze aantekeningen vervolgens in AutoCAD bekijken, wijzigingen in uw tekeningen aanbrengen en de status van de aantekeningen veranderen.

Tekeningen voor controle publiceren
Publiceer tekeningen voor controle aan het einde van de ontwerpcyclus.

Aantekeningen invoegen
Gebruik Autodesk Design Review om aantekeningen in een DWF-of DWFx-bestand in te voegen. Een aantekening is één opmerking of een rode correctie van de geometrie die in een DWF- of DWFx-bestand ingevoegd is.

Aantekeningen bekijken
Gebruik de Markup Set Manager om aantekeningen te bekijken en beheren. Wilt u de aantekeningen in uw ontwerpen bekijken, dan laadt u de aantekeningenset in de Markup Set Manager.

Op aantekeningen reageren
Heeft u de aantekeningen eenmaal gecontroleerd, dan kunt u hun status wijzigen en er opmerkingen aan toevoegen die bij de aantekening opgeslagen zijn.

Een aantekeningenset opnieuw publiceren
Nadat u een aantekeningenset bekeken hebt en wijzigingen in uw tekeningen aangebracht hebt, kunt u de aantekeningenset opnieuw voor controle publiceren.

SketchUp Pro - Stunt aanbieding