Heeft u een AutoCAD vraag?

Voordat je een vraag plaatst altijd eerst even de zoek functie gebruiken!

Ga naar het onderwerp en stel uw vraag onderaan de pagina.

Een realistische rendering van een model kan een productteam of toekomstige klant een duidelijker idee geven van een conceptueel ontwerp dan een geplotte tekening.

De meeste ontwerptijd wordt in beslag genomen door het werken aan lijnvoorstellingen van een model. Soms moet u echter een realistischer beeld zien met kleur en perspectief, bijvoorbeeld om uw ontwerp te controleren of de definitieve tekening te presenteren.

Onderwerpen in deze sectie

Renderingsoverzicht
Via rendering wordt er aan de hand van uw 3D-scène een 2D-afbeelding gemaakt. De geometrie van de scène wordt ingekleurd met behulp van de ingestelde verlichten, de toegepaste materialen en omgevingsinstellingen zoals Background en Fog.

Een model instellen voor rendering
De manier waarop een model is opgebouwd, speelt een belangrijke rol bij de optimalisatie van renderprestaties en beeldkwaliteit.

De renderer instellen
Vele van de instellingen die de manier beïnvloeden waarop de renderer een rendertaak verwerkt, kunt u zelf bepalen, vooral wanneer het beelden van hogere kwaliteit betreft.

Renderen
Hoewel het er uiteindelijk om gaat een fotorealistische afbeelding van presentatiekwaliteit te verkrijgen die uw visie illustreert, zult u vele renderbewerkingen uitvoeren voordat u tevreden bent met het gewenste resultaat.

Geavanceerde rendering
Met de technieken voor geavanceerde technieken kunt u zeer gedetailleerde en fotorealistische afbeeldingen renderen.

Geschiedenissen van gerenderde afbeeldingen
De rendergeschiedenis bevat een lijst van onlangs gerenderde afbeeldingen die via het huidig geladen model gegenereerd zijn.

Gerenderde afbeeldingen opslaan en opnieuw weergeven
U kunt een rendering opslaan en vervolgens later opnieuw weergeven. Opnieuw weergeven is veel sneller dan opnieuw renderen.

SketchUp Pro - Stunt aanbieding